Foto op plexiglas

Jouw foto of afbeelding op Acrylglas? Het lijkt mooi maar een foto op Acrylglas heeft veel nadelen. De afdruk is vaak onscherp, het Acrylglas is krasgevoelig, het is loodzwaar en kan na verloop van tijd verkleuren. Niet iets wat je graag wilt zien als je jouw dierbare foto's gebruikt. Het alternatief bij uitstek is HD Metal! HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating. Hierop brengen we met een speciale techniek jouw foto of afbeelding aan. Het resultaat is verbluffend! Haarscherp en mega sterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Het heeft net als Acrylglas een super hoogglans maar wordt in tegenstelling tot Acrylglas nooit dof. We leveren altijd een gratis ophangsysteem met afstandhouder. Hierdoor hangt jouw persoonlijke kunstwerk iets van de muur wat een prachtig ruimtelijk effect geeft. Onze foto's op hoogglans HD Metal zijn van superkwaliteit en krasvast waardoor jouw foto op HD Metal een enorme levensduur heeft. Wij zelf zijn helemaal weg van foto's op HD Metal vanwege de geweldige uitstraling. Het is echt een eye­catcher in elk interieur. HD Metal is niet voor niets speciaal ontwikkeld voor galeries en topfotografen maar nu ook beschikbaar voor jou!

Zie onderstaand de verschillen tussen jouw foto op Acrylglas ten opzichte van HD Metal.

Acrylglas HD Metal
Hoogglans
Scherpe afdruk X
Krasvast X
Verkleurt niet X
Lichtgewicht X


Foto op Acrylglas afdrukken

We printen jouw foto op HD Metal met de nieuwste print­tech­nieken. Hier­door zal je altijd de meest hoog­waar­dige eind­re­sul­taten krijgen van jouw foto's of afbeeldingen. HD Metal is met elke foto of afbeelding te bedrukken. Foto's op HD Metal staan vaak goed in moderne of strakke interieurs.

Foto op Acrylglas bestellen

Het bestellen van jouw eigen foto op HD Metal is super­ een­voudig. Je upload jouw foto of afbeelding, kies het gewenste for­maat en de uitsnede. Vervolgens hoef je alleen nog maar je gegevens in te vullen en te betalen. Makkelijk toch? En binnen 4 dagen wordt de HD Metal foto al bij jou thuis geleverd! Heb je nog vragen over foto's op HD Metal ten opzichte van foto's op Acrylglas, aarzel dan nooit contact met ons op te nemen, we helpen je met enorm veel plezier en passie!

Altijd een gratis ophangsysteem

  • Slim en makkelijk
  • Gepatenteerd systeem
  • Hangt altijd strak en recht tegen de muur
  • Voor de kleinere formaten is er ook de keuze voor een tafelstandaard


Foto Foto